MENÜ

Hiteles céginformáció rólunk itt és ITT IS

    

CALIBRATION 
LABEL 

IGÉNYES ÉS TARTÓS MEGOLDÁS

KALIBRÁLÁSI jelölő CÍMKE

Konfirmáló, határidő jelölő címke  mérőeszközökre kalibráláshoz

Standard vagy módosított (grafika is), 
Gyakori címke méretek ~12x12, 16x16, 20x20 vagy 24x24
~mm 
Módosítható évszám (pld. 2010). Cég rövid saját neve (pld.:STUDIUM).
Telephely (pld.:DUNAÚJVÁROS). Háttér szine lehet pantone skála halvány szerint, (itt sárga).

A megrendelt tételeket értéklevél küldeményként szállítjuk utánvéttel, vagy a legyártott tételhez kiállított díjbekérőre (e-mail) előreutalással fizetve, az utalás beérkezését követő munkanapon postázunk. A darabszám és a címkeigény (formátum, szín, elrendezés) megadásával Kérjen árajánlatot!

e-mail: studium.alfa@gmail.com

 Eszközeink, címkéink a (ISO 9001 szabványsorozatban jelzett) mérőeszköz konfirmálási folyamatban, "a jóváhagyott állapot, jelölése és érvényessége" előírás kielégítését biztosítják a legbiztonságosabb, sérülést és kopást kizáró szinten, akár évekig.

"A metrológiai jóváhagyás (konfirmálás) azon műveletek összessége, amellyel biztosítható, hogy az adott mérőeszköz a tervezett rendeltetésszerű használat követelményeinek megfelelő állapotú legyen". 

ISO 10012 Minőségbiztosítási követelmények mérőberendezésekre.
Mérőberendezések metrológiai kalibrálásának rendszere

A jóváhagyási rendszer fő elemei az ajánlott ISO 10012 szabvány [3.5] szerint: kalibrálás, a szükséges beszabályozás vagy javítás, az ezt követő újbóli kalibrálás, döntés a használatba vételről, a jóváhagyott állapot jelöléselezárás a sértetlenség biztosítására."

Részletesen a témáról itt >>>

********************

 

A rendelhető világos alapszínek!

Kalibrálási (konfirmáló) jelölő címke műszaki előírása

Vonatkozik a rendelés szerinti tételre, a módosítandók megjelölésével. Cégjelzés nélküli alap feliratos változat is rendelhető, kis darabszámra is elfogadunk rendelést (min. 100 db) előreutalással!

A STUDIUM Bt által gyártott  különleges minőségű erősragasztós, kopásálló, színezett, sorozatgyártásban gyártott, fóliázott, cégjelzéses, öntapadósított kalibrálási (konfirmáló) címke az alábbi műszaki feltételeknek feleljen meg. 

Anyaga:  Színezett, 60 ºC-ig hőálló, kopásálló, víz és olajálló (összes lv.~0,2 mm) PPC öntapadósított fólia. A minta és szöveg takartan a fehér alapot adó rendkívül erős öntapadós ragasztóréteges oldalon van (a fólia belső oldala).

Felhasználható: Zsírtalanított, száraz, tapintással  simának  érzékelt, legfeljebb kismértékben domború fém és műanyag, natúr ill. stabilan felületkezelt mérőeszköz-felületekre.

Kiemelt tulajdonsága: Rongálódás nélkül más eszközre áthelyezni nem lehet, a feliratolt felület a fólia belső oldalán (ezért kopásálló) van.

Jelölés: A címke feliratokkal (esetleg cégnév és telephellyel), a megrendelő igénye szerinti (a mintátáktól eltérő rajzolatban is lehet) alakzatban a hónapok számjelölését valamint a jel közepén kinagyítva az érvényességi évszámot (számokat)  tartalmazza. A kalibrálásra (konfirmálásra) vállalt  időtartam lejártának jelölése a hónapszám (és esetleg évszám) lyukasztásával történik. A jelölés módját és formáját fel kell tüntetni kalibrálást (konfirmálást) igazoló dokumentumon (bizonyítványon).

Kiszerelés: alap (12x12..stb) Kis ív (1 íven 5 db címke van) felhasználáskor, lyukasztás után darabolandó.

Lyukasztás, jelölés: A kereskedelemben kapható normál bőrlyukasztóval (beszerzési forrás lentebb).

Szabványosság: Megfelel az ISO 9001 szabványban jelzett ISO 10012 „Minőségbiztosítási Követelmények Mérőberendezésekre” c. szabvány 3.5. pontban rögzített KONFIRMÁLÁSI időhatárt jelölő címke követelményeknek.

 

KÖR ALAKÚ CÍMKÉT NEM GYÁRTUNK!!

  *****************************************

A kalibrálás

A kalibrálás azoknak a műveleteknek az összessége, amelyekkel - meghatározott feltételek mellett - megállapítható az összefüggés a mérőműszer vagy mérőrendszer értékmutatása, illetve a mérték, a hiteles anyagminta által megtestesített vagy használati etalonnal megvalósított érték (helyes érték) között.

A kalibráláshoz használt használati etalonnak érvényes hitelesítéssel kell rendelkeznie, és pontosabbnak kell lennie a vele ellenőrzött mérőeszköznél.

A mennyiben a mérőeszköz tulajdonosa rendelkezik hitelesített (a mérőeszköz ellenőrzésére alkalmas) használati etalonnal, van megfelelő képzettségű szakembere, a kalibrálást a saját mérőeszközein maga is elvégezheti.

A kalibrálásról kalibrálási bizonyítványt kell kiállítani, és a mérőeszközön meg kell jelölni az érvényességi határidőt (címkézni kell).

Jó szoftveres támogatás itt

 


Címkeminták módosított grafikával! 

 

Minden megrendelői elképzelést megvalósitunk, a technológiai lehetőségeken belül. 

Gyakori méretek : 12x12..max 50mm 16x16..max 50mm, 20x....max 50mm, 24x...max 50mm. Nagyobb méretben 

egyedileg is daraboljuk!

 

 

A lyukasztáshoz, benyomásos jelöléshez 
a kereskedelemben kapható normál bőrlyukasztót javasoljuk itt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hírek

 • EgészségSuli.hu

  EgészségSuli.hu

  http://egeszsegsuli.hu/

   *****************

  ÉLETVIRÁG MANDALA

  Thrive (növekedj), tórusz  

  Mandalaaz életvirág

  Növekedj film az életvirágról

  Thrive mandala

 • Külsős hirdetések!

           Zavarban van

  # # #

 • Lenni, vagy szükségesnek lenni

  Az ember legbensőbb tulajdonsága az önbecsülés, a belső hit, az az érzés, hogy a munkája fontos, jól végzi, és ezért megbecsülik, meg tud felelni a követelményeknek. Ha ehhez minden feltétel és segítség adott, akkor megtapasztalja, hogy az életét maga irányitja. Ha ez igy van, az önbecsülés arra készteti, hogy a tehetségéhez és a képességéhez mérten mindent megtegyen, hogy az a folyamat - amelyre hatással van a munkája - hibamentes legyen.

  A vállakon álló piramisban az egymásrautaltság,  az összetartozás, és a szolidaritás érzése nagyon erős. Biztos az a tudat minden szinten, hogy a fentiek sorsa a lentiek kezében van, a lentiek teljesítményétől nagymértékben függ az egész piramis sorsa. Ezért a fentiek mindent megtesznek, hogy a lentieken csak elviselhető teher legyen, a lehető legjobb körülmények között, és minden szinten mindenki jól érezze magát.

  Persze ehhez kell egy jó irányítási rendszer!

   


   

Asztali nézet