MENÜ

Bemutatkozó

Cégünk családi vállalkozás. Minden tevékenységünket a modern egészség és hatékonyságszemlélet hatja át. Két divízióra ágazik a szolgáltatási sruktúránk:

az Alfa minőség-tanácsadási divízió, és

 

egészséginformációs divízió,

 

Hiteles céginformáció

Mivel ez a két szakterület erős bizalmi faktort és erős személyes kapcsolatot is igényel, a szakmai kompetenciákon túl a modern emocionális szemléletre a részletek harmóniájára is építünk. 

A STUDIUM Bt.  1996-óta jól működő családi vállalkozás. Mindkét divíziónál a szakmai kérdésekben, rendszeres a  szakértők közreműködésére. Korábban, többnyire "csak" szabványos minőségirányítási rendszereket "építettünk".

 

A  MINŐSÉG-TANÁCSADÁSI divíziót a STUDIUM Alfa Szolgáltató és Tanácsadó Bt. (Dunaújváros) cégvezetőjeként irányítom.

Végzettségem Informatikus mérnök, műszaki menedzser (minőségirányítási szakiránnyal).

Tevékenységünk, és eljárásrendünk minősített, szabványos (ISO 9001) dokumentációban van rögzítve.

Kicsiny méretünk (cég) ellenére fel vagyunk készülve a minőségirányítási üzletviteli tanácsadás keretében a minőségirányítási rendszerek építésére bármilyen méretben (külsős TEAM bevonásával) nagyon versenyképes áron.

A mérőeszközök kalbrálásához különleges minőségű kopásálló, szabványos jelölőcímkét gyártunk.

 Az  egészségfejlesztési területen az általunk alkalmazott egyszerű technikákra,  tudásra ma már egyre nagyobb az igény, így alakult ki az egészség-tanácsadási divíziónk. http://egeszsegsuli.hu

Ha Ön, egy emberi minőségközpontú irányítási rendszer mellett döntött, akkor az első jó lépést már megtette, hogy eljutott hozzánk. A további lehetőségeket szívesen bemutatjuk Önnek, egy kötelezettség nélküli online beszélgetésen (akár Skype, alkalmazással, laknerferi).

 Lehetőségeinken belül, mi segítünk önnek és a cégének hogy a minőségirányítás és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások az Ön eredményességét javítsák!

 

Ha Őn kínálatunkban talált olyan szolgáltatást

vagy terméket amelyre szüksége van

hívjon telefonon MOST! Kérjen árajánlatot!

Lakner Ferenc 06-70-238-1193

vagy írjon: studium.alfa@gmail.com

 

 

 


 

 

 


Hírek

 • EgészségSuli.hu

   *****************

  ÉLETVIRÁG MANDALA

  Thrive (növekedj), tórusz  

  Mandalaaz életvirág

  Növekedj film az életvirágról

  Thrive mandala

 • Külsős hirdetések!

           Zavarban van

  # # #

 • Lenni, vagy szükségesnek lenni

  Az ember legbensőbb tulajdonsága az önbecsülés, a belső hit, az az érzés, hogy a munkája fontos, jól végzi, és ezért megbecsülik, meg tud felelni a követelményeknek. Ha ehhez minden feltétel és segítség adott, akkor megtapasztalja, hogy az életét maga irányitja. Ha ez igy van, az önbecsülés arra készteti, hogy a tehetségéhez és a képességéhez mérten mindent megtegyen, hogy az a folyamat - amelyre hatással van a munkája - hibamentes legyen.

  A vállakon álló piramisban az egymásrautaltság,  az összetartozás, és a szolidaritás érzése nagyon erős. Biztos az a tudat minden szinten, hogy a fentiek sorsa a lentiek kezében van, a lentiek teljesítményétől nagymértékben függ az egész piramis sorsa. Ezért a fentiek mindent megtesznek, hogy a lentieken csak elviselhető teher legyen, a lehető legjobb körülmények között, és minden szinten mindenki jól érezze magát.

  Persze ehhez kell egy jó irányítási rendszer!

   


   

Asztali nézet