MENÜ

 

http://www.socialmediaexaminer.com/16-tips-for-successful-online-video-marketing/

16 tipp a sikeres Online Video Marketing

gépi fordítás!!

 

social media eszközökNincs kétségem afelől, hogy online video marketing emelkedik. Számos tanulmány és a statisztikák azt bizonyítják, hogy video működik . Tény, hogy aForrester Research úgy találta, hogy videókat is 50-szer nagyobb valószínűséggel kapnak szerves első oldal rangsoroló, mint a hagyományos szöveges oldalak . Ez egy nagyon lenyűgöző stat!

Online videó marketing vonzó a sok vállalkozás ma számos okból. Hogy videókat és kiküldetés őket az interneten meglehetősen olcsó. Plusz, online videók online marad örökre. Ha s mosásra váró ruha a pénzt felvenni, ha, a videó még mindig kapok véleményét egy év múlva .

Ezen kívül, a szociális média oldalak és videó kéz a kézben járnak , és a legtöbb helyen ösztönzik video kiküldetés és megosztását. A vírusos video lehetőségek végtelenek, amikor a megfelelő stratégiákat létrehozni és tegye a video-on-line.

Ha új video, vagy már gondolkodtam essek a fényképezőgép az első alkalommal, itt van néhány tipp és stratégiák, hogy neked megy.

Hat Gyors tipp, hogy optimalizálja a video

Ha rögzíti a videót, kövesse az alábbi tanácsokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy eléri a fő közönség, és megkapja a véleményét, amit megérdemel.

# 1: Legyen a cím számít

Csakúgy, mint a főcím, hogy a blogbejegyzést, video címeket lehet húzni hatalmas forgalmat . Két fő ok, amiért a cím annyira fontos. Egy, egy nagy cím azonnal megragad a néző figyelmét. Kettő, ha használja a megfelelő kulcsszavakat a címet, akkor nagyobb valószínűséggel jelennek meg a keresők , ha az emberek keresik a témához. És ne feledd, a Google tulajdonában lévő YouTube, így van egy történet, kapcsolat kép és keresést.

# 2: Adjon kiváló tartalom

Vegyünk egy kis időt gondolkodni az ideális néző. Mit tudsz te, hogy megtalálja értékes? Mit tudsz tanítani őket? "How-to" videók rendkívül sikeres, mert nem csak az általuk kínált nagy értéket a néző, de te képes bemutatni a tudás és készség, így a helymeghatározás magát, mint szakértő . Ez kulcsfontosságú, ha továbbra is növekszik a márka.

Szintén nem számít, mennyire jó a tartalom, akkor nem számít, ha a videó túl hosszú, és elveszíti a néző figyelmét. Tartsd rövid.

2009 végén, ComScore jelentette, hogy az átlagos videó volt 3,8 perc hosszú .

# 3: Tartalmazza a URL a videó

Ha szerkeszteni a videót, hogy kihasználják a különböző szerkesztési funkciók. Egy egyszerű funkció, hogy adjunk egy szövegdobozt a videó . Ez az, ahol meg tudja jeleníteni a honlap címét, és ez egy nagyszerű módja annak, hogy az expozíciót.

Itt egy képernyőképet a Mari Smith YouTube csatornát. Figyeljük meg, hogy régen egy szövegdobozba az ő video megjeleníteni a legfontosabb információkat, beleértve a honlap URL végén a videó. Okos!

 

 

# 4: Használja ki a videó branding lehetőségeket

A branding célokra, nem a cég logóját jól láthatóan megjelenik valahol a képernyőn.Megteheti ezt minden időben, vagy közben kulcs alkalommal a videó.

Az alábbi képen láthatod, hogy a cég logója megjelenik a bal felső sarokban. Megjelenítheti a logót az egész videó, vagy csak a kulcsfontosságú időkben.

 

 

# 5: Mindig ad HTML link

Ha küldesz a YouTube-on, akkor a lehetőséget, hogy írjon egy rövid leírást a videó.  Mindig kezdje a kapcsolatot szeretné vezetni a nézőket, hogy így nem hagyja ki ezt a lehetőséget kulcsot .

Itt egy pillanatfelvétel a leírás ládák egyik YouTube videók. Figyeljük meg, hol van a honlapom URL (ez az első dolog, amit szeretnénk, hogy a dobozban!), Valamint a kulcsszavakat használtam a címet, valamint a leírást.

# 6: Lépj túl YouTube

A legtöbb ember tegye a videókat a YouTube-on. Ezen felül, győződjön meg róla, hogymindig beágyazni a videót a saját honlapján . Ez növeli az időt töltenek az emberek a honlapján, és segítségével növekszik a fogságban közönséget.

A Google algoritmusok vizsgálni, hogy hány alkalommal videoformátum, és beágyazott videó néző kap adhatjuk hozzá a véleményét "megegyeznek a YouTube-on . Ez azért fontos, mert felbukkan a Google keresési eredmények!

Hogyan túltöltés a video

Annak érdekében, hogy a videó kiemelkedik mindenekelőtt a rendetlenséget az interneten, itt van néhány stratégiák, amelyek ad a videókat egy extra lendületet .

 1. Létrehozása kampány: hogy észre, szerintem túl önálló videók. A nagyobb elérhető és az expozíciót, hozzon létre egy sor tartalomban gazdag videókat rendszeresen közzéteszi. Nem csak ez létrehozni egy nagy szinergia körül a tartalmat, de azt is lehetővé teszi, hogy építeni a márka identitását, mint minden videó megjelent.
 2. Mindig is a Call to Action: Soha ne hagyj ki a lehetőséget, hogy kérdezze meg a néző, hogy valamilyen intézkedés végén a videó. Akkor kérje meg őket, hogy iratkozzon fel a hírlevélre, menjen egy adott honlapon, hagyjon egy megjegyzést a video-vagy látogasson el a blog. Ha a videó jó, akkor valószínűleg a teljes figyelmet, győződjön meg róla, hogy kihasználják azt!
 3. Nem teszik az értékesítési pálya: Van egy csomó értékesítési zűrzavar az interneten, és azt szeretnénk, hogy győződjön meg róla, jön ki e fölött. Nincs semmi baj a termékek értékesítése és szolgáltatások, hanem használja a videó meg a problémát, beszélje segítségért mások, ha kombinálják a három, a videó vonzani fogja a megfelelő következő.

Basic Kulcsszó stratégiák

Nincs hiány az információ online kulcsszó stratégiák. Íme néhány az alapokat, akkor eldönthetjük, hogy fordítsanak figyelmet a hozunk létre a videók:

 • Ha optimalizálja a YouTube videókat, győződjön meg róla, hogy használja a kulcsszót a videókat "címeket, leírásokat, és a címkéket .
 • Használja a webhely szöveges oldalak egyfajta "térkép" a Google. Annak érdekében, hogy a keresők kitalálni, mi a videók az, beágyaz videók szöveges oldalak a webhelyén, amelyek relevánsak a videó .
 • Konkrét keresési kifejezések, nem csak a keresett szavakat. Például ahelyett, hogy "cupcakes", mint a kulcsszó a szerves pékség, használja a "cupcakes szerves cukormáz" egy jobb eséllyel felbukkan az első a keresési eredményeket.

Tíz Ötletek, hogy szikra a videó kreativitás

# 1: oktatása

Mondani az embereknek, a termék vagy szolgáltatás. Adja meg a részleteket jellemzői és előnyei. Mondd meg nekik mindent, amit kap, ha teszik a vásárlást.

# 2: Válaszolj kérdésekre

Mit kap kérdezte legjobban a termék vagy szolgáltatás? A legtöbben hiszem a listát legalább 5-10 kérdésre kapunk gyakran kérdezik. Legyen rövid, 2 - és 3-perces videó klip, ahol jelölni a kérdés, majd a válasz. Ezek a könnyen elkészíthető és rendkívül értékes a potenciális ügyfeleket.

# 3: Van egy termék felülvizsgálat

Keressen egy termék vagy szolgáltatás lenne az érdeke, hogy a fülke és a közönség, és nem a felülvizsgálat az előnyök és a funkciókat.

# 4: növekszik a lista

Ha van egy üzlet, akkor kell egy listát a potenciális ügyfelek. Készíts egy videót, hogy ösztönözze a potenciális ügyfeleket, hogy az Ön nevét és e-mail cserébe, amit ad nekik.Adhat el egy ebook, egy cikk (tippek, stratégiák és hogyan-tos mindig népszerű), a bemutató videót, egy ingyenes konzultációt, egyfajta értékelés stb kitaláljuk, mi a kilátások találná legértékesebb, és hozzon létre egy giveaway körül, hogy. (Itt egy tipp: adja el a legjobb dolog. Ne fogd vissza magad.)

# 5: Beszélje meg esettanulmányok és az eredmények

Készíts egy videót az eredményeket sikerült elérni, miközben dolgozik a kliens, vagy beszélni egy esettanulmányt, és megmutatni, hogy mit tett, és hogyan lehet csinálni ugyanazt a néző számára. Azt is mutatják, esettanulmány, hogy valaki, aki nem követi a tanácsadás, vagy használja a módszert tanítani, és nem sikerült. Egy másik hasonló elképzelés az, hogy olvasni ajánlások az a legtöbb elégedett vásárló, míg a szövés a legfontosabb példa.

# 6: Mesélj egy történetet

Az emberek is kapcsolódnak, amikor elmondod egy lenyűgöző történet. Szövik a leckét be a történet, mint egy elvihető. Azt is mesélni egy eseményt a múltból, amely formálta ki vagy, vagy hogyan üzletet ma.

# 7: leleplezésére mítoszok

Beszéljen az első három mítoszok ebben az iparágban, és hogy valós példát, hogy megmutassuk, miért valóban mítoszok.

# 8: Vedd a nézők a színfalak mögött

Vedd a nézők kívül az irodai és mutasd meg magad a "természeti környezetben." Ha szükséges, be a család, és mutatják a dolgokat, amelyek értelme van. Tie néhány üzleti titkot, hogyan szervezi a vállalkozás, milyen beállítás használt dolgokat tenni, stb húzza vissza a függönyt, és ad tippeket, hogyan üzletet.

# 9: Kérdezz és válaszoljon rájuk

Kérdezze meg a nézők néhány fontos kérdés, hogy gerjeszt beszélgetés arról, hogy akar és igényeit, mint azok a rést. Személy szerint a kérdésre magad, és akkor kérdezze meg a nézőket, hogy hagyják el a válaszokat alább a hozzászólások részben. Ez el fogja indítani a vitát.

# 10: Extra video lehetőségek

Olyan sok, amit tehetünk a video. Különben filmezés magad, akkor is csinálni képernyőképek (ScreenFlow Mac és a PC-k Camtasia remek lehetőség), diavetítések, és használja Keynote vagy PowerPoint diákat, hogy elmondja a történetet.

Itt egy rövid videót, hogy mutassa meg, hogyan ScreenFlow működik:

 

Még egy jótanács: ne próbálja meg, hogy tökéletes! tudom garantálni, hogy nem fog tetszeni, hogy az első olyan videó felvétel. És persze jó, hogy újra egy párszor. De ne hagyja, hogy több videó kerül lassan le. Készíts egy ígéretet, hogy magadnak, hogy nem a legjobb, majd lépni. Minden videó teszi közzé, a bizalmat növeli, és akkor jobb lesz az idő.

Itt a kihívás neked. Ha Ön új a videót, hogy a kötelezettségvállalást, hogy rögzíti a videót, a következő 24 órában. Csak merülni, és próbálja ki! Minél tovább várunk, annál gyorsabb a verseny azt állítják, a video-tér, és fuss vele.

Adj neki egy esélyt, és jelentést tesz bennünket az a sikereket.

Mi volt a tapasztalata a videót? Oszd meg a videó, hogy tippeket és tapasztalatokat a megjegyzés rovatba alább.

Hírek

 • EgészségSuli.hu

  EgészségSuli.hu

  http://egeszsegsuli.hu/

   *****************

  ÉLETVIRÁG MANDALA

  Thrive (növekedj), tórusz  

  Mandalaaz életvirág

  Növekedj film az életvirágról

  Thrive mandala

 • Külsős hirdetések!

           Zavarban van

  # # #

 • Lenni, vagy szükségesnek lenni

  Az ember legbensőbb tulajdonsága az önbecsülés, a belső hit, az az érzés, hogy a munkája fontos, jól végzi, és ezért megbecsülik, meg tud felelni a követelményeknek. Ha ehhez minden feltétel és segítség adott, akkor megtapasztalja, hogy az életét maga irányitja. Ha ez igy van, az önbecsülés arra készteti, hogy a tehetségéhez és a képességéhez mérten mindent megtegyen, hogy az a folyamat - amelyre hatással van a munkája - hibamentes legyen.

  A vállakon álló piramisban az egymásrautaltság,  az összetartozás, és a szolidaritás érzése nagyon erős. Biztos az a tudat minden szinten, hogy a fentiek sorsa a lentiek kezében van, a lentiek teljesítményétől nagymértékben függ az egész piramis sorsa. Ezért a fentiek mindent megtesznek, hogy a lentieken csak elviselhető teher legyen, a lehető legjobb körülmények között, és minden szinten mindenki jól érezze magát.

  Persze ehhez kell egy jó irányítási rendszer!

   


   

Asztali nézet