MENÜ

 

Barkácsoljunk honlapot magunknak?!

A válaszom igen! De nem mindegy, hogyan és mivel. A mai világban könnyen aktualizálható egyszerűen szerkeszthető honlap nélkül egy közéleti ember, egy társasház, egy kisvállalkozás, vagy intézmény jelentős hátrányba kerül, és anyagi veszteségek érik.

Az utóbbi hónapokban azzal foglalkoztam (hobbiból) hogy teszteltem a neten lévő ingyenesnek induló honlapkészítőket (sok ilyen van). Többnyire nehézkesek, minimális honlapkészítési ismeretek nélkül zavaros csúnya honlapok születnek, nincs sikerélmény.

Olyan honlapszerkesztőt kerestem amely a tanulási fázisban ingyenesen használható a neten, bárhol vagyok, azonnali módosítást tesz lehetővé, képeket, videót is lehet alkalmazni, a félprofi alkalmazása sem igényel túl nagy befektetést.

Aztán (mint a mesében) rátaláltam a következőkben ajánlott oldalra.

 

Most én is ezt ajánlom minden ismerősömnek, üzleti partneremnek.

Minőségi munkára is alkalmas, profi alkalmazássá fejleszthető!

A tanulási fázisban (akár hónapokig) tényleg ingyenes!

 

Az általam ajánlott honlapon az alábbiakat írják:

"Néhány perc alatt elkészítheti saját weblapját, amelyet egy átlagos weblapkészítő (honlapkészítő) 3-4 hét alatt készítene el és minimum 100.000 Ft-ot kérne érte. Ön egyszerűen elkészítheti saját weblapját anélkül, hogy bármilyen programozói ismerettel rendelkezne!

 • Itt 0Ft-ért is kaphat egy igazán professzionális és teljes értékű weblapot.
 • A weboldal frissítéseit, módosításait saját kezűleg is elvégezheti.
 • Próbálja ki még ma! "

Ez nagyjából tényleg igaz!!

Kipróbáltam! Higgye el nekem értek hozzá
Hogy mit értek a nagyjából alatt, nos erről szól az alábbi honlap

 

Ha meglátogatja a HONLAPISKOLA lapunkat
a részletek is kiderülnek

Akár online, valós időben is tudunk segíteni!

(Skype, MSN)

 



Hírek

 • EgészségSuli.hu

  EgészségSuli.hu

  http://egeszsegsuli.hu/

   *****************

  ÉLETVIRÁG MANDALA

  Thrive (növekedj), tórusz  

  Mandalaaz életvirág

  Növekedj film az életvirágról

  Thrive mandala

 • Külsős hirdetések!

           Zavarban van

  # # #

 • Lenni, vagy szükségesnek lenni

  Az ember legbensőbb tulajdonsága az önbecsülés, a belső hit, az az érzés, hogy a munkája fontos, jól végzi, és ezért megbecsülik, meg tud felelni a követelményeknek. Ha ehhez minden feltétel és segítség adott, akkor megtapasztalja, hogy az életét maga irányitja. Ha ez igy van, az önbecsülés arra készteti, hogy a tehetségéhez és a képességéhez mérten mindent megtegyen, hogy az a folyamat - amelyre hatással van a munkája - hibamentes legyen.

  A vállakon álló piramisban az egymásrautaltság,  az összetartozás, és a szolidaritás érzése nagyon erős. Biztos az a tudat minden szinten, hogy a fentiek sorsa a lentiek kezében van, a lentiek teljesítményétől nagymértékben függ az egész piramis sorsa. Ezért a fentiek mindent megtesznek, hogy a lentieken csak elviselhető teher legyen, a lehető legjobb körülmények között, és minden szinten mindenki jól érezze magát.

  Persze ehhez kell egy jó irányítási rendszer!

   


   

Asztali nézet