MENÜ

Megtapasztaltad már a XXI. század igazi lényegét?

Ez a forradalmian új, és személyes
íWowWe ingyenes Videó E-mail és Konferencia keretrendszer,
lehetőséget ad erre, próbáld ki!
Tájékoztató Videó itt >>

A video a (közepén lévő) nyillal (is) indul >>> Juhász Tóth Attila 
összesített tájékoztató előadása (az üzleti résszel kezdődik) kb:32 perc

Nézd végig, a vége-felé van a lényeg, regisztrálj nálam (ingyenes, vagy üzleti),

Rövidesen használni fogjuk ezt a technológiát, próbáld ki te is!

Mi is ez az új csoda? Bátran merem állítani,  hogy ez az újdonság viharos sebességgel terjed a világban, és máris  üzleti kiválósági (Stevie Awards) dijat kapott (a világ legmagasabb  innovációs díja). Miért? Egyszerűen azért mert az emberek vágyainak elébe ment, a Video Email megoldással, és összességében technikailag ma a legmagasabb színvonalat képviseli a szakterületén (a szaklapok szerint). Amit ez a cég megalkotott néhány év alatt, arról a konkurencia csak álmodozik? (lemaradtak)

És kik használják? Sok millió magánember a családi és baráti kapcsolatokban, egyesületek, egyházak és egyéb közösségek, kisvállalkozások, jelentős vevőkapcsolatra építő cégek világcégek, és a világ legnagyobb információ-technológiai (IT) cégei.

Technikai Feltételek: Ha van levelező címed, (lehetőleg ......@gmail.com) már láttál videót a gépeden, és hallottad is a hangját akkor a Video Emailt is tudod fogadni.Aküldéshez, készítéshez >> a legegyszerűb kiegészítő egy olcsó webkamera mikrofonnal (notebookra is jó kb:3200 Ft.) Microsoft LifeCam VX-700

A Videó Email
ingyenes!

Bárkinek küldheted !

Ha Te is akarsz ilyet küldeni
Regisztrálj az 
alábbi 
regisztrációs linken

>>Lakner Ferenc vagy

Lakner Ferencné

iWowWe lapján

Ajánlott böngésző

Google Chrome
Itt azonnal megjelenik

a fordítási opció (ha kell)!


SEGITSÉG:klikk ide>> Lakner Ferenc >>Termékek>>Video Email

>> Szabad próba változat >>SIGN UP!
(ez a regisztráció, ide írd az adataidat)
tovább a lenti regisztráció segédlet videó szerint
+ a videokonferencia minden este

Közvetlen szóbeli segitséget a Skype-val tudok adni!  Skype:laknerferi

Vonalas telefonon 18.00 után (ha nincs Skype)

Regisztrációs segítség (a régi honlapképpel)!!

A video a (közepén lévő) nyillal indul >>>

 

Az iWowWe konstrukció rendkívül egyszerű. A Video Email keretrendszer használatáért nem kell fizetni, a Videó-Konferencia lehetősége a legalacsonyabb díjjal (választható), a legnagyobb konferencia-szobával rendelkezik. Kettő az egyben, mindenkinek!

Ma már hatalmas igény van a gyors, egyszerű tejleskörű, videó alapú megoldásokra, a levelező kapcsolatokban, minden szinten. Eddig ezt csak a profik tudták csinálni, elég nehézkes és drága is volt. Ennek most vége! Az iWowWe technológiához elegendő az átlagos internethasználói tudás, és megváltozik körülöttünk a világ! Nincs letöltendő szoftver! Ez a rendszer (az innovációs szakemberek szerint) a konkurenciát messze megelőzi (járj utána).

A link mögött egy áttekintést adunk az iWowWe (gépi fordítás) támogatási platformjáról (videolevél küldése).  Látni fogod, milyen egyszerű videót küldeni Email-ként és hogyan tudunk mindenfajta, több oldalú megbeszélést (akár családi esemény közvetítését) 50 kapcsolatig (rövidesen 200), lebonyolítani személyes részvétel, utazás nélkül.

Hadd emeljem ki a videó kommunikációs platform néhány jellemzőjét.

Videó Email

Az Email iWowWe videó platform felhasználóbarát, egyszerű és könnyen használhatóköltségek nélkül (is). Választhatsz egy hatalmas könyvtárból előre tervezett Videó Email sablonok közül az alkalomtól függően. Saját egyéni sablonokat is létrehozhatunk egyszerű drag and drop (húzd és ejtsd) funkció használatával. Használhatod személyes célokra, üzenhetsz a születésnapokon, az évfordulókon, speciális nyaralásról, vagy csak egy Videó Email a barátodnak, hogy "mi történt velem a héten!".

Minden helyzetben jól használható közösségi, oktatási, üzleti (akár online) célokra is, például, ha egy ingatlanügynök, fényképész, autókereskedés, gyógymasszőr szalon, illetve edzőterem tulajdonosa, vagy bármely más kis üzlet (MLM, nyelviskola) tulajdonosaként, meg akarod erősíteni  a kapcsolatot az ügyfelekkel, új információkat mondasz el. Ha egy szervezetben fontosak a közvetlen emberi kapcsolatok, és képzésre is van szükség ez a rendszer (szerintünk) verhetetlen.


A legjobb segítség minden nap este, 
az iWowWe keretrendszer működéséről, annak aki regisztrált az 
ingyenes,  Video Email vagy a Prémium lehetőségre!
Ezen a webhelyen van az időpont, és a belépés logója >
http://konferencia.videokonferencia.info

Az iWowWe videokonferencia platform egy nagyszerű módja annak, hogy összehozd a kapcsolatot a családoddal és barátaiddal élőben videóval, nem számít, hol vannak. Akár azt is használhatod, üzleti, képzési, tájékoztatási célokra, úgy mint a vezetői online találkozók, képzések, együttműködés, ötletek begyűjtése, és ott ápolhatod a kapcsolatot a csapattal. A közösségi kommunikációban is a legegyszerűbb és a leghatékonyabb, (akár heti ütemezéssel konferencia hálózat is építhető)!.

Tudod, hogy a leghatásosabbak az élő bemutatók, a szemtől-szembe online értekezletek, az online alkalom, világos lehetőség, hogy megosszák egymással ötleteiket, megosztható az asztal és a képernyő-share is. És a legjobb az egészben az, hogy web-alapú, vagyisnincs szoftver vagy alkalmazás a letöltéséhez (a fogadó gépen sem kell).

Az sem utolsó dolog, hogy a rendszer  ajánlása jelentős bevételt is hozhat egyénileg is, és a szervezet, vagy közösség számára is (támogatási forrás).

Ha már regisztráltál nálam!

Kezdés1: Hogyan kell videólevelet csinálni, ha már bejelentkeztünk az IWowWe kapcsolati oldalára.

 

 

további ismereteket videokonferencián (és tőlem) kapod. Az aki neked ezt a lehetőséget bemutatta, tájékoztatni fog a konferenciákon való részvétel szabályairól, az időpontokról, és mindenben a segítségedre lesz azért, hogy te is profi alkalmazó és tanító legyél. A lehetőségeidhez illesztheted a tanulást, szinte minden nap van olyan alkalom amikor tanulni lehet.

Jövedelem

Nem utolsó sorban az iWowWe egy kitűnő vállalkozás is egyben. Ha pénz is akarsz keresni, nem kell mást tenned, mint profi módon megtanulni az alkalmazásokat, ésajánlani az ismerőseidnek (a mintát kimásolhatod). A szorgalmadtól függően, néhány száz dollártól, akár több ezer dollárig is eljuthatsz (havi kifizetésben) akár fél év alatt. Tájékoztató az első (fennt) bemutatóban!

 

WowWe Prémium Partner Program (a fenti videóban)

Keress jó jutalékot a termékek ajánlásával (ez egy új rendszer, új módszerekkel)

WowWe nagy sikerű Partnerprogramja egyéni és kisvállalkozások, közösségek számára termékek és szolgáltatások forgalmazási lehetőségét kínálja:

 • Nagyvonalú kompenzációs konstrukció (80% tényleges visszatérítés)!
 • Az iWowWe termékekre bizonyítottan magas piaci kereslet!
 • Hozzáférés a folyamatosan frissülő marketing anyagokhoz!

A Partnerprogram tökéletes azok számára, akik elősegíthetik az egyéni, közösségi és kis üzleti megoldásokat közvetlenül a felhasználók és az online közönségek között.Segítségével a célzott webes tartalom eljuttatásával opt-in e-hírlevelek, blogok, vagy kereső optimalizálások, segítségével lehet növelni a hatékonyságot.

Csatlakozz most az iWowWe rendszeréhez. 
A világ legdinamikusabban bővülő lehetőségéhez!

Az alábbiakban megnézheted az oktatást 
Amerikából videokonferencia keretében (kicsit akadozik).
Egy hónap múlva elkészül az európai központ, és ez megszűnik!

 

Ne habozz, csatlakozz prémium tagként!

"Van aki pénzt keres, van aki kifogásokat,

A kettő együtt nem megy!!"


 

Első "csupasz" próbálkozásom
(kimásolva a levélből, keret nélkül)

Kedves érdeklődő! Ez lehetőség, bátran merem állítani, átalakítja, megváltoztatja az embert. Az eső próbálkozások, botladozások olyanok, mint amikor az ember járni tanul. Az én első gyakorló videóm kameralázas, suta, dörmögő, és még sorolhatnám, milyennek látom magam, de ez is én vagyok (voltam) az elején. Ide azért raktam be (keret, körítés és cicoma nélkül) hogy lássátok, hogyan indul az ember. Azt gondolom ebben az új műfajban, mindenki kezdő, a többi remélem, átjön! :))

Ilyen egy Video Email melléklet szöveg nélül


A szöveg hosszúságától függően 5-15 perc alatt elkészül


Ez (a videó betét) egy gyengített változata az eredetinek,
kipróbáltam milyen az éjszakai felvétel (egy olcsó kamerával),
kevés fénnyel, hát (nem túl jó a fény miatt) ilyen:

Hírek

 • EgészségSuli.hu

  EgészségSuli.hu

  http://egeszsegsuli.hu/

   *****************

  ÉLETVIRÁG MANDALA

  Thrive (növekedj), tórusz  

  Mandalaaz életvirág

  Növekedj film az életvirágról

  Thrive mandala

 • Külsős hirdetések!

           Zavarban van

  # # #

 • Lenni, vagy szükségesnek lenni

  Az ember legbensőbb tulajdonsága az önbecsülés, a belső hit, az az érzés, hogy a munkája fontos, jól végzi, és ezért megbecsülik, meg tud felelni a követelményeknek. Ha ehhez minden feltétel és segítség adott, akkor megtapasztalja, hogy az életét maga irányitja. Ha ez igy van, az önbecsülés arra készteti, hogy a tehetségéhez és a képességéhez mérten mindent megtegyen, hogy az a folyamat - amelyre hatással van a munkája - hibamentes legyen.

  A vállakon álló piramisban az egymásrautaltság,  az összetartozás, és a szolidaritás érzése nagyon erős. Biztos az a tudat minden szinten, hogy a fentiek sorsa a lentiek kezében van, a lentiek teljesítményétől nagymértékben függ az egész piramis sorsa. Ezért a fentiek mindent megtesznek, hogy a lentieken csak elviselhető teher legyen, a lehető legjobb körülmények között, és minden szinten mindenki jól érezze magát.

  Persze ehhez kell egy jó irányítási rendszer!

   


   

Asztali nézet